Om oss

Sørlandet Naprapatklinikk – Avd. Markensgate 42

Du finner oss i 2. etasje på Helsehuset, Markens gate 42. Inngang fra Markens gate (mellom Vitus Apotek og Kristiansand sportsenter) eller fra Kristian Fjerdes gate.

Sørlandet Naprapatklinikk ble startet i 2011. I 2013 flyttet vi inn i nyoppussede og trivelige lokaler på Helsehuset. Klinikken er nå en del av et større tverrfaglig helsetilbud i sentrum av Kristiansand. Vi er fremdeles en selvstendig klinikk, men har nå gleden av å ha mange trivelige og veldig dyktige kollegaer rundt oss.

Sørlandet Naprapatklinikk – Avd. Langenes (Søgne)

I november 2017 startet vi ny avdeling på Langenes. Der holder vi til i lokalene til Salongen (i Kiwi-bygget).

Les mer om vår Avd. Langenes, klikk her.

Sørlandet Naprapatklinikk – Avd. Randesund

I september 2020 startet vi ny avdeling i Randesund. Der holder vi til på Liane Ringvei 112, vis á vis Strømme skole.

Les mer om vår Avd. Randesund Hageby, klikk her.

Våre naprapater

Marthe Reinertsen (permisjon)
Naprapat, MNNF
Eier og Daglig Leder Sørlandet Naprapatklinikk AS

Kontakt: marthe@sorlandet-naprapat.no

Marthe har jobbet som naprapat siden 2011, da hun startet Sørlandet Naprapatklinikk. Hun er ei målrettet og dyktig dame fra Kristiansand. Marthe er oppriktig interessert i deg som pasient og utstråler en god ro. Hun er opptatt av at undersøkelse, behandling og videre oppfølging blir gjort grundig slik at dine plager ikke kommer tilbake.

Hvorfor ble Marthe Naprapat?

Valget om å bli naprapat tok Marthe da hun etter videregående gikk et år på ekstremsportlinja på Bakketun folkehøyskole. Der fikk hun øynene opp for naprapati, og likte spesielt godt at yrket gir mange valgmuligheter og en breddekompetanse i manuell medisin. Hun har en stor interesse for hvordan kroppen fungerer, og en brennende iver etter å hjelpe andre mennesker å bli kvitt sine plager og «vondter». Marthe angrer derfor ikke på valget, og trives godt som naprapat.

Hva kan Marthe hjelpe deg med?

Marthe behandler alle typer plager i kroppens bevegelsesapparat, fra topp til tå. Hun har en spesiell interesse for plager i forbindelse med svangerskap/fødsel, samt kolikksmerter hos små barn, nakkesmerter og hodepine.

Øvrig utdannelse: 

 • Spedbarn og barn (Undersøkelse, behandling og konkrete fysioterapitiltak)
 • Manuell behandling under og etter graviditet
 • Smertebehandling med nåler

Marthe har tidligere holdt Mor og Barn kurs, jobbet som personlig trener, gruppetreningsinstruktør og massasjeterapeut.

Synne Lund
Naprapat, MNNF

Kontakt: synne@sorlandet-naprapat.no

Synne har jobbet som naprapat siden Januar 2015, og ble en del av Sørlandet Naprapatklinikk høsten 2015. Hun er ei aktiv, blid og kunnskapsrik dame fra Grong, Nord-Trøndelag. Synne er engasjert og strekker seg langt for å gi deg som pasient en god opplevelse. Det er viktig å finne årsaken til dine plager og se på hva du som pasient kan gjøre for å unngå at smertene skal komme tilbake. Synne er opptatt av å jobbe manuelt med egne hender som verktøy, men det er også viktig for henne å veilede, motivere og legge opp en behandlingsplan sammen med deg.

Hvorfor ble Synne Naprapat?

Valget om å bli naprapat tok hun allerede da hun gikk på ungdomsskolen. En aktiv ungdomstid med badminton på elitenivå, fotball, håndball og dans førte til en del vondter og skader. Mange ulike terapeuter ble prøvd, og det var til slutt naprapati som ble redningen. Da var valget tatt, naprapat skulle hun bli. Synne har vært opptatt av fysisk aktivitet gjennom hele oppveksten og nå i voksenlivet, og hun har alltid søkt etter mer kunnskaper om kroppen. Ønsket om å jobbe med mennesker har også alltid vært tilstede. Derfor er naprapat et perfekt yrke for henne!

Hva kan Synne hjelpe deg med?

Synne behandler alle typer plager i kroppens bevegelsesapparat. Hun har en spesiell interesse for idrettsrelaterte skader hos barn og unge, og pasienter med skulder- og nakkesmerter, samt hodepine, svimmelhet og øresus.

Øvrig utdannelse: 

 • Smertebehandling med nåler (dry needling)
 • Manuell behandling under og etter graviditet
 • Personlig Trener

Tidligere har Synne jobbet med egen klinikk i hjembygda Grong og hos Gåsbakk Naprapati, avd. Snåsa. Hun har vært eliteutøver i badminton og trener for Grong Badmintonklubb.

Bente Strømsvold
Naprapat, MNNF

Kontakt: bente@sorlandet-naprapat.no

Bente har jobbet som naprapat siden 2012, og ble en del av Sørlandet Naprapatklinikk i 2019. Hun er ei sporty og dyktig dame fra Karmøy, Rogaland. Bente gir mye av seg selv og har god kommunikasjon med pasientene sine. Behandlingen er tilrettelagt for hver enkelt pasient og hun har som mål å hjelpe deg med å bli smertefri, sterkere og mer bevegelig. Det er viktig å få tilbake en god funksjon slik at du kan bevege deg optimalt og fungere i det daglige uten plager. Hun har fokus på trening, mobilitetsøvelser og oppfølging, slik at du får de rette verktøyene til å holde plagene borte. Mottoet til Bente er ”Bevegelse er nøkkelen til en sterk og funksjonell kropp uten smerter.”

Hvorfor ble Bente Naprapat?

Allerede på ungdomsskolen fant Bente ut at Naprapat var noe hun kunne tenke seg å bli. Under årene på danselinja på videregående fikk hun vondt i ryggen, og oppsøkte da Naprapat. Behandlingen og oppfølgingen hun fikk gjorde at hun ikke lenger var i tvil om hva hun ville. Målet om å bli Naprapat var satt. Dette klarte hun med glans. Hun fikk dessuten tildelt prisen «beste idrettsmedisinske eksamensarbeid», og har fått være med å publisere avhandlingen til Fredrik Johansson.

Hva kan Bente hjelpe deg med?

Bente behandler alle typer plager i kroppens bevegelsesapparat, fra topp til tå. Hun har de siste årene spesialisert seg innenfor trening og da spesielt rettet mot kvinner; før, under og etter graviditet.

Øvrig utdannelse:

 • Cert. MammaMagetrener
 • Personlig trener, Treningsveileder UiA
 • Idrett årsstudium
 • STAC Professional, steg 1
 • Smertebehandling med nåler (dry needling)
 • Superfeet – såletilpassing

Tidligere har Bente jobbet ved Naprapatlandslaget Kristiansand og holdt Mor og Barn kurs.