Hva sier våre kunder om oss?

Det er alltid mye mer interessant å lese hva andre sier om oss, enn hva vi selv sier. Derfor har vi bedt noen av våre kunder om å uttale seg om sine erfaringer med Sørlandet Naprapatklinikk.

Ida Camilla Nordhagen

Marthe og Synne kan virkelig sakene sine. Kjempedyktige, hyggelige og profesjonelle. Kommer med gode råd og tips og får virkelig bukt med vondtene! Anbefales virkelig!!

Jorunn

Første gang jeg kom til Bente hadde jeg store problemer med stiv og vond nakke. Det var vanskelig å snu hodet og i perioder nesten umulig å få lagt seg ned i senga. Bente er veldig blid og hyggelig, lyttet til mine utfordringer og undersøkte kroppen min nøye. Jeg fikk rask bedring etter behandlingen hennes. Hun løsnet opp i det som hadde ”låst” seg, og jeg fikk gode treningsøvelser som skal holde nakken og ryggen sterk. Dette har fungert veldig bra i jobb og hverdagslivet. Jeg har skjønt at jeg selv må gjøre jobben med gode treningsrutiner for å holde meg frisk.Jeg visste at en naprapat er god på muskler og skjelett, men ble overrasket over hvor fort jeg merket bedring. Jeg fikk også behandling for en vond arm ”musearm”. Bente gav meg akupunkturbehandling og et enkelt treningsprogram som gjorde at jeg ble helt frisk. Jeg anbefaler andre til å kontakte Bente/ naprapat om de har slike plager. Hun er dyktig og trygg på det hun gjør, og jeg er så takknemlig for at jeg kunne få en frisk kropp igjen.

Kathrine Færestrand

Både Synne og Marthe er faglig dyktige og vet hvordan de skal behandle de skadene/vondtene jeg har hatt. De kommer med råd, tips og treningsøvelser for hvordan man kan bygge seg opp igjen samt forebygge at det kommer tilbake.
I tillegg er det alltid hyggelig å komme til behandling. Har hatt kjempe effekt, anbefaler både Marthe og Synne!

Anne Berentsen

Synne hjalp meg tilbake i jobb igjen, etter måneder med svimling, susing i hodet og kvalme. Der legen sykemeldte meg og ba meg ta det med ro, tok Synne tak, satt i gang behandling, og svimlingen forsvant etter første behandling. Noe som legen trodde var virus på balansenerven, viste seg å være stive muskler i nakke, hals og skuldre. Behandlingen var vellykket, trengte noen ganger, så var jeg tilbake i jobben jeg setter så pris på. Naprapat anbefales!

Ane Gro Iveland

Ane Gros erfaring med Sørlandet Naprapatklinikk

Etter å ha slitt med vond skulder og arm i flere år er jeg nå helt symptomfri etter å blitt behandlet av Marthe Reinertsen ved Sørlandet Naprapatklinikk. Det var først da jeg kom i kontakt med henne at problemene rundt «frozen shoulder» ble tatt på alvor. Marthe er kunnskapsrik og grundig, interessert i pasienten, og tar seg god tid til kartlegging av dine plager. Hun er en god behandler med et behagelig vesen.

Denne klinikken spesielt, og naprapati generelt kan absolutt anbefales!

Linn

Kompetanse og humør på høyt nivå! Bente er alltid like imøtekommende, blid og forståelig. Ei fryd!

Jonas Christensen

Jonas-Christensen-om-oss

Fikk behandling av Synne under NM i badminton i februar. Veldig fornøyd! Hun tok seg god tid under behandlingen, lyttet til meg og behandlet skaden min på en god måte. Jeg hadde smerter i akillesen. Fikk behandling to ganger i løpet av en helg, og har ikke kjent noe til smerten siden. NM resulterte i et gull, og det gir jeg Synne deler av æren for!

Veronica Pedersen

Etter måneder med vondt i legger, beinhinne og achilles tok jeg kontakt med Marthe Reinertsen ved Sørlandet Naprapatklinikk for å få hjelp. Jeg fikk raskt time, og etter bare noen få uker var jeg alt på bedringens vei. Ikke bare behandlet Marthe meg, men hun fulgte meg spesifikt opp på hvordan jeg skulle vende tilbake til en aktiv hverdag igjen.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Sørlandet Naprapatklinikk om du opplever smerter eller ubehag i kroppen som hemmer deg i hverdagen.

Hanna Iversen

Jeg har hatt spenningshodepine i mange år, kontaktet Synne for hjelp. Hun har hjulpet meg med mine plager i nakken og hodepinen. Jeg har nå veldig sjeldent hodepine og hvis det dukker opp er det ikke så sterke smerter lenger. Har også fått god hjelp med smerter under ribbein, siden jeg er dårlig til å puste med magen i stressende situasjoner.

Ranfrid Øvensen

Jeg har slitt med nakke-skulder i lang tid. Tok kontakt med Marthe ved Sørlandet Naprapatklinikk. Kjenner at denne behandlingen hjelper og løser opp. Jeg blir fulgt godt opp og det går mye bedre. Den grønne triggerballen jeg kjøpte på klinikken har også vært til god hjelp i etterkant av behandlingene.